skip to Main Content

Solneset Gård

- Jordbær -
Solneset Salg
Solneset Salg
Solneset Sal2
Solneset Plukking
Solneset JB1
Solneset Plukking1
Solneset JB2

Solneset Gård ligger ved Nesvika Naturreservat på Unneland i Arna. Solneset Gård er eneste produsenten i Bergen som leverer dagsferske bær.

Smaksbomber – Norske dagsferske jordbær i særklasse!
Jordbær er ferskvare – så dagsferske jordbær er lang bedre på smak enn det som selges i butikk og som har blitt transportert. Jordbærene modnes på en seng av myk halm – da får vi rene og gode bær. Mattilsynet tar prøver av våre bær som er mer en godkjente.

I naturreservatet er registrert 110 forskjellige fuglearter. Vi driver med Inn På Tunet med arbeidstrening av ungdommer, og alternativ læringsarena for skoleelever. Av dyr har vi sauer, hester, høns og hunder. Vi er eneste jordbærprodusenten i Bergen. Her kan du få dagsferske jordbær i sesongen.

Vi er den første gården i Hordaland som har startet opp med andelslandbruk. Her kan du kjøpe deg en andel og få utbytte i form av grønnsaker og urter, samt din egen sau. Samtidig kan du være en del av det sosiale fellesskapet på gården.

Vi driver ett mekanisk verksted på gården der vi tar imot små og store oppdrag i alle fasonger. Vi tilbyr også presisjonsfelling av trær, levering av ved og oppsett av sauegjerde.

FAKTA:

BÆR: Jordbær

SORT: Korona, Polka og Bounty

SESONG: Fra slutten av juni til medio august. Vi starter plukkingen kl 05:00 og kan levere bær fra ca. kl 10:00.

SELVPLUKK: I sesongavslutningen vil vi også ha selvplukk.

KONTAKT:

PERSON: Frode Larsen

RING: + 47 907 08 705

MAIL: post@solnesetgard.no

ADRESSE: Unnelandsvegen 319, 5268 Haukeland

Back To Top